CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 7 dies (6794 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
15-04-2024-Cinc anys de l'incendi que gairebé destrueix Notre-Dame: l'abans i el després | 05-03-2024-França, primer país del món que blinda l'avortament a la Constitució | 04-02-2024-París vota en referèndum si els vehicles SUV han de pagar el triple per aparcar al carrer | 29-01-2024-Els pagesos comencen a tallar carreteres als afores de París amb l'objectiu d'aïllar la ciutat | 21-01-2024-Policies, cambrers i periodistes s'alcen contra els Jocs Olímpics de París | 09-01-2024-Dimiteix la primera ministra francesa, Élisabeth Borne, després de menys de dos anys al càrrec | 20-12-2023-Macron aprova una llei d'immigració a mida de l'extrema dreta i amb 6 ministres en contra | 12-12-2023-Torna el tren nocturn entre París i Berlín després de gairebé una dècada | 03-12-2023-Un turista mort i dos de ferits a París en un atac amb un ganivet i un martell | 28-11-2023-La alcaldesa de París abandona Twitter por considerarlo un 'arma de destrucción masiva de la democracia' |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12345678910111213
busquem apartament a París l'agost
2010-06-09 (1/247) - Pujat per Lorena - Comparteix

Hola! som dues noies que vivim a Barcelona i volem venir a passar uns dies a Paris a l'agost. Estem buscant un apartament de particular i particular, però tot el tema d'avançar diners a algú desconegut ens fa una mica de pal. Us deixem aquest missatge perquè potser algú està de vacances a l'agost i li interessa treure uns calerons llogant el seu apartament 12 dies ( del 31 de juliol a l'11 d'agost ). Us deixo el meu e-mail: [email protected] Merci!!!
per buscar que no quedi...
2009-12-14 (2/247) - Pujat per Lluís Martí - Comparteix

Hola
potser això també pot ajudar, http://www.craigslist.org/about/sites
els catalans ens reunim al bar Pakito de la Bastille, 2 cops al mes.
15 Rue Daval
75011 Paris, France

més informació:
http://www.casalparis.cat/
Vinga salut!
TREBALLAR A PARIS
2009-09-15 (3/247) - Pujat per mcrivi - Comparteix

Bona tarda,

Actualment estic vivint a Barcelona però des de fa alguns anys estic pensant en viure a París. Com que actualment estic sense feina crec que ara és el millor moment per fer un canvi.
He treballat en agències de viatge i m'he especialitzat en temes de turisme cultural. M'agradaria que m'informessiu una mica de com està el tema de la feina a París i si teniu algún llistat d'empreses catalanes que estiguin a París per poder enviar el currículum. Sobretot estic interessada en empreses relacionades amb el turisme o la cultura i que necessiten gent que parli català o castellà. El meu nivell de francès és força alt.

Moltes gràcies!

Montse
Busco allotjament per 2 setmanes
2009-08-17 (4/247) - Pujat per Cristina García Martínez - Comparteix

Molt bones a tots i totes!!

Tinc 21 anys, estudio i treballo en el món del teatre.
Vaig estar estudiant a Paris 5 mesos, de setembre a febrer d'aquest curs passat.

El cas es que torno ara al setembre, per fer un stage de teatre a l'escola Jacques Lecoq. La cosa es que ara ja no tinc pis i l'amiga que m'anava a allotjar estarà de mudances i ho té complicat.

Així que busco algun lloc on quedar-me a dormir del 6 al 18 de setembre, o alguns d'aquests dies.
Si algú sap d'algun lloc, no dubteu en contactar amb mi!!

Moltíssimes gràcies ;)
Final Champions
2009-05-25 (5/247) - Pujat per Isidre - Comparteix

Hola, en quins "bars" veure anireu a veure la final?.Merci.
Isidre
Grabar TV3 de Maig a Juliol 2009 a Paris
2009-04-19 (6/247) - Pujat per Lluís Bertran i Rafecas - Comparteix

Ei Catalans,
Hi ha l'intenció de grabar un programa de productes catalans que es venen a Paris, com el arroç de Delte del Ebre al Rte El Fogon.
Qui sapigue on es venen productes catalans, es prega que contactin [email protected]
També qui estigui interesat a sortir, millor que millor, i qui vulgui acompanyar els dies de la grabació, sera feiana remunerada.
Apa!! anim,
Feina a Paris
2009-03-04 (7/247) - Pujat per Josep Lluis - Comparteix

Hola Cesc , jo tambe hi estic interesat , podries dir-me si encara es vigent l'anunci , moltes gracies . [email protected]
BACALLA SALAT
2009-02-21 (8/247) - Pujat per Albert Boronat i Miró - Comparteix

BENVOLGUTS CATALANS, ESTIC BUSCANT A INTERNET PERO NO TROBO RES, BUSCO UNA BOTIGA ESPECIALITZADA O ALGÚ QUE VENGUI BACALLA FRESC SALAT (MORRO DE PREFERENCIA) I TRIPES DE BACALLA A PARIS! SEMBLA QUE SIGUI BASTANT DIFICIL. MOLTES GRACIES PER LA VOSTRA AJUDA.
FINS AVIAT.
BRUSSELES
2009-02-07 (9/247) - Pujat per Gisela - Comparteix

HOLA!
Hi ha alguna persona interessada en anar a Brusseles el dia 7 de marc?? Podriem fer el trajecte junts...!!??
Si hi ha algun interessat que aixequi la ma :P
PER PRACTICAR EL GOLF
2009-01-18 (10/247) - Pujat per Lluís Bertran i Rafecas - Comparteix

Hola, soc en Lluis.
Estic fent un cours de golf a Cergy-Pointoise.Interromput per aquet fred hiver. Pro a mes de les hores de clase, si algú vol practicar uns quants cops sobre la gespa,....jo estaré encantat. Quand el sol apreti una mica mes, els camps estaran impresionants!!!
Anim els esportius!!!
pre mama a Paris
2008-10-14 (11/247) - Pujat per Rafa de Cid - Comparteix

hola,
soc el rafa (i la Eulalia i el Bru) estem esperant un nen, i la meva dona va de cap buscant les botigues especialitzades de pre-mama, a Barcelona ja ho teniem per la ma, però aqui es una mica dificil de trobar i saber les bones adreces. Com que aquí en aquesta ciutat tot va per barris, algu sabria on es concentren aquest tipus de botigues? he localitzat un carrer darrere dels jardins de Luxemburg però es clar no deu ser la unica zona.

bé us agrairia qualsevol info mes detallada
Rafa
BIBLIOTECA CATALANA
2008-09-17 (12/247) - Pujat per Laura - Comparteix

Hola a tots

Sóc la la Laura Sahun i treballo a la Biblioteca del Centre d'Estudis Catalans (si, si, hi ha una biblioteca catalana a Paris). Us convido a passar-hi quan vulgueu, som al Marais (Metro Hotel de Ville) i estem oberts de dilluns a divendres de 10h-12h.30 i de 14h a 18h (dimecres tancat)

Centre d'Études Catalanes
Université de Paris IV - Sorbonne
9, rue Sainte-Croix de la Bretonnerie
(75004) Paris
+33 1 42 77 65 69

ON VOUS RAPPELLE .... LA BIBLIOTHEQUE DU CENTRE

La Bibliothèque du Centre d’Études Catalanes vous offre l’accès à plus de 13.000 documents parmi lesquels vous trouverez les derniers best-sellers en catalan, des périodiques comme l’Avui, l’Avenç et le Serra d’Or ainsi que des méthodes audiovisuelles pour se perfectionner dans l’apprentissage de la langue.

La bibliothèque est ACCESSIBLE A TOUS. Vous pouvez bénéficier d’un service de prêt à domicile avec une toute petite cotisation de 5 euros et le dépôt d’un chèque de caution de 50 euros valable pour toute l’année universitaire.


NOVETATS

L'últim patriarca. El Hachmi, Najat. EDITORIAL PLANETA, S.A, 2008
Aquesta és la història d'una rebel.lió personal contra un ordre establert des de fa milers d'anys.També és una mirada lúcida sobre les víctimes i els botxins que en són partícips.

El joc de l'àngel. Ruiz Zafón, Carlos. EDITORIAL PLANETA, 2008
A la turbulenta Barcelona dels anys 20, un jove escriptor obsessionat amb un amor impossible, rep l'oferta d'un misteriós editor per escriure un llibre com no ha existit mai, a canvi d'una fortuna...

Només socis. Torrent, Ferran. COLUMNA EDICIONS, S.A..: 2008.
Gilet, un poble tranquil, acull dos nous veïns que pretenen dur una vida anònima sense sobresalts, lluny de la ciutat de València... L'última i sorprenent novel•la de Ferran Torrent.

La profecia 2013. Miralles, Francesc. EDICIONS 62, S.A.. 2008.

Des de Girona, Leo Vidal, el protagonista de El Quart Reich, travesarà Europa per resseguir la pista d'una obscura organització ecologista que està sembrant de crims el seu preiple

Jaume I. Història i mite d'un rei. Cingolani, Stefano M.. EDICIONS 62, S.A. 2007

Lluny de tota celebració retòrica, ara, per primer cop, es fa una revisió crítica d'El llibre dels fets, i es presenta una nova biografia de Jaume I que aprofundeix molt en la seva figura

Caçadors de paraules (DVDs) de Gràcia, Roger.
Dvs divertits, apassionats i xafardes que ens descobreix, entre moltes altres coses, tots els secrets del programa de TV3. És un viatje a la recerca de les sorpreses que amaga el català

La nova cançó 1965-1982 (CDs) Avui
La Nova Cançó 1965-1982 és la banda sonora de les nostres vides, és l’orgull que tenim del fenomen social, poètic i cultural de reconeixement internacional, és l’obra definitiva que no pots deixar de tenir.


Porca Misèria (DVDs). Joan, Joel. VERNAL
Lot amb 8 DVD'S ,inclou la primera i la segona temporada.
Busco Habitació a París
2008-07-31 (13/247) - Pujat per Alba Pons Candanedo - Comparteix

Hola!
em dic Alba i, a través de la universitat, he trobat unes pràctiques a París des de mitjans de setembre fins a març. Avui un amic m'ha fet saber d'aquesta pàgina i era per saber si algú coneix d'alguna habitació que no sigui molt cara i que estigui bé... O com podria fer-ho per buscar-ho...
Moltíssimes gràcies
Alba
BUSCO HABITACIÓ!!!
2008-05-13 (14/247) - Pujat per Miriam Torre - Comparteix

Bona tarda catalans a Paris!!

Em dic Miriam i recentment he rebut una beca del "Ministerio" per estudiar francés a Paris. Fins aquí tot perfecte. Problema: No estic trobant allotjament i els que m'ofereixen les agencies amb les que vaig el curs de francés valen una pasta! Algú sap algún mecanisme "miraculós" o potser algún té un amic/familiar/conegut que necessiti compartir pis?? Només seria pel mes de setembre. O potser algú coneix alguna pàgina web? Com sóc estudiant de postgrau he contactat amb "La Cité Universitaire CIUP" i la pàgina web appartager.com. Sabeu alguna cosa més? Qué tal és l'appartager? Algú té referencies de les residencies CISP (Kellerman)??

Moltes gracias!!

P.D. Reconec que són moltes preguntes però creieu-me que l'ansietat és major ;)
Busques feina a Paris?
2008-03-18 (15/247) - Pujat per Cesc - Comparteix

Hola!

L'empresa per la que treballo, està creixent i constantment busquen nova gent. Si estàs interessat/da en treballar a Paris, envia'm un e-mail a la compta que tinc registrada a catalansaparis (al apartat "Qui som?" http://www.catalansalmon.com/webs/quisom .php ) i en parlem!

Fins aviat!
Paginació: 12345678910111213
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[3] http://catalansaparis.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.71.254.84 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis