CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 8 dies (6795 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
15-04-2024-Cinc anys de l'incendi que gairebé destrueix Notre-Dame: l'abans i el després | 05-03-2024-França, primer país del món que blinda l'avortament a la Constitució | 04-02-2024-París vota en referèndum si els vehicles SUV han de pagar el triple per aparcar al carrer | 29-01-2024-Els pagesos comencen a tallar carreteres als afores de París amb l'objectiu d'aïllar la ciutat | 21-01-2024-Policies, cambrers i periodistes s'alcen contra els Jocs Olímpics de París | 09-01-2024-Dimiteix la primera ministra francesa, Élisabeth Borne, després de menys de dos anys al càrrec | 20-12-2023-Macron aprova una llei d'immigració a mida de l'extrema dreta i amb 6 ministres en contra | 12-12-2023-Torna el tren nocturn entre París i Berlín després de gairebé una dècada | 03-12-2023-Un turista mort i dos de ferits a París en un atac amb un ganivet i un martell | 28-11-2023-La alcaldesa de París abandona Twitter por considerarlo un 'arma de destrucción masiva de la democracia' |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Spanishing
2017-01-15 (1/8) - Pujat per Salvador Martí ( Sevilla ) - Comparteix

Bona tarda a tothom.
Voldria presentar el projecte que hem dut a terme uns professors a Sevilla. Es tracta de Spanishing, www.spanishing-edu.com que té com a objectiu millorar el coneixement de la llengua espanyola.
Em poso en contacte amb tots vosaltres per si algú que treballés com a professor d'espanyol li pogués interessar contactar amb nosaltres. Entenem que podem negociar una remuneració tant per l'acadèmia o el professor.
Per altra banda, si hi ha algú que volgués presentar el nostre projecte a qualsevol entitat educativa, que contacti amb nosaltres.
El nostre correu és [email protected]

Moltes gràcies.
Busco classes de francès!
2014-09-19 (2/8) - Pujat per Mawja (Catalansalmon) - Comparteix

Hola gent! A principis d'octubre tinc previst venir a viure a París (bé, a Sauvigny sur Orge) i no tinc ni idea de francès (ni conec bé la ciutat...)! Voldria trobar algun lloc on estudiar francès que estigui bé i que tampoc sigui car... sobretot si és possible que no em quedi super lluny... Em podríeu recomanar algun lloc? Sabeu si és fàcil trobar gent per fer intercanvis lingüístics?
Moltes gràcies per endavant! :)
TALLER D'ESCRIPTURA CREATIVA- OCTUBRE 2014!!
2014-08-05 (3/8) - Pujat per CarmeCaum - Comparteix

Hola a tothom!

Després de dos anys a Paris, treballant i gaudint del plaer solitari d’escriure, tinc moltes ganes d’arrencar un projecte que fa temps que em ronda pel cap: un taller d’escriptura creativa en català !! Sí, sí, en català !

Així que :

Si t’agrada escriure…
pero no saps per on començar,
no trobes mai el moment,
t’agafa el « cangueli »,
busques companys escriptors catalans…

Si és aixi, aquest taller és per a tu !


Qui s’anima a enlairar-se en aquest vol ple d’aventures?
La idea inicial és de reunir-nos una tarda a la setmana (a partir de les 19h) i fer un taller d’una hora i mitja (aprox). A partir d’un exercici proposat, deixarem un temps perquè cada participant escrigui. En acabat, tots aquells que ho desitgin podran compartir el seu escrit amb la resta d’escriptors/es : en directe, sí !

Benvinguts a tots/es els valents i valentes!


Informacions pràctiques :
El preu és de 12€ per sessió.
Començarem a finals de septembre-principis d'octubre.
El dia i lloc encara no estan fixats: dependrà dels escriptors/es interessats/es ;-)
Per a més informació i per conèixer millor les teves ambicions o dubtes d’escriptor, pots contactar-me: responent a l’anunci o escrivint-me a [email protected].
Català per a infants
2012-10-28 (4/8) - Pujat per Joan Martínez - Comparteix

Hola, sóc el Joan i fa un bon grapat d'anys que visc a París. El cas és que tinc una nena de gairebé dos anys i estic començant a preocupar-me per la seua educació lingüística. Així:

- M'agradaria saber si algú coneix alguna escola catalana a la ciutat.
- M'agradaria contactar famílies catalanoparlants amb xiquets de més o menys l'edat de la meua filla per tal que aquesta pogués parlar i relacionar-se amb ells en català.

Espere rebre les vostres respostes. Gràcies.

joan

PD: Nosaltres parlem català de València.
BIBLIOTECA CATALANA
2008-09-17 (5/8) - Pujat per Laura - Comparteix

Hola a tots

Sóc la la Laura Sahun i treballo a la Biblioteca del Centre d'Estudis Catalans (si, si, hi ha una biblioteca catalana a Paris). Us convido a passar-hi quan vulgueu, som al Marais (Metro Hotel de Ville) i estem oberts de dilluns a divendres de 10h-12h.30 i de 14h a 18h (dimecres tancat)

Centre d'Études Catalanes
Université de Paris IV - Sorbonne
9, rue Sainte-Croix de la Bretonnerie
(75004) Paris
+33 1 42 77 65 69

ON VOUS RAPPELLE .... LA BIBLIOTHEQUE DU CENTRE

La Bibliothèque du Centre d’Études Catalanes vous offre l’accès à plus de 13.000 documents parmi lesquels vous trouverez les derniers best-sellers en catalan, des périodiques comme l’Avui, l’Avenç et le Serra d’Or ainsi que des méthodes audiovisuelles pour se perfectionner dans l’apprentissage de la langue.

La bibliothèque est ACCESSIBLE A TOUS. Vous pouvez bénéficier d’un service de prêt à domicile avec une toute petite cotisation de 5 euros et le dépôt d’un chèque de caution de 50 euros valable pour toute l’année universitaire.


NOVETATS

L'últim patriarca. El Hachmi, Najat. EDITORIAL PLANETA, S.A, 2008
Aquesta és la història d'una rebel.lió personal contra un ordre establert des de fa milers d'anys.També és una mirada lúcida sobre les víctimes i els botxins que en són partícips.

El joc de l'àngel. Ruiz Zafón, Carlos. EDITORIAL PLANETA, 2008
A la turbulenta Barcelona dels anys 20, un jove escriptor obsessionat amb un amor impossible, rep l'oferta d'un misteriós editor per escriure un llibre com no ha existit mai, a canvi d'una fortuna...

Només socis. Torrent, Ferran. COLUMNA EDICIONS, S.A..: 2008.
Gilet, un poble tranquil, acull dos nous veïns que pretenen dur una vida anònima sense sobresalts, lluny de la ciutat de València... L'última i sorprenent novel•la de Ferran Torrent.

La profecia 2013. Miralles, Francesc. EDICIONS 62, S.A.. 2008.

Des de Girona, Leo Vidal, el protagonista de El Quart Reich, travesarà Europa per resseguir la pista d'una obscura organització ecologista que està sembrant de crims el seu preiple

Jaume I. Història i mite d'un rei. Cingolani, Stefano M.. EDICIONS 62, S.A. 2007

Lluny de tota celebració retòrica, ara, per primer cop, es fa una revisió crítica d'El llibre dels fets, i es presenta una nova biografia de Jaume I que aprofundeix molt en la seva figura

Caçadors de paraules (DVDs) de Gràcia, Roger.
Dvs divertits, apassionats i xafardes que ens descobreix, entre moltes altres coses, tots els secrets del programa de TV3. És un viatje a la recerca de les sorpreses que amaga el català

La nova cançó 1965-1982 (CDs) Avui
La Nova Cançó 1965-1982 és la banda sonora de les nostres vides, és l’orgull que tenim del fenomen social, poètic i cultural de reconeixement internacional, és l’obra definitiva que no pots deixar de tenir.


Porca Misèria (DVDs). Joan, Joel. VERNAL
Lot amb 8 DVD'S ,inclou la primera i la segona temporada.
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[3] http://catalansaparis.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - [email protected]
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 172.70.130.162 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis